Contacteer ons
Spring Wu

Telefoonnummer : 86-13606193016

WhatsApp : +8613606193016

De lichte van de het Kader (LGSF) Bouw van het Maataanwijzing Staal

September 3, 2018

Wij al droom van een perfect huis. Wij roepen het ons droomhuis. Uw huis kan nu absoluut de manier zijn u het wilt. U kunt uw droomhuis door het Lichte Kader van het Maatstaal construeren. Dat beeld-perfecte huis is niet meer voorbij uw bereik.

laatste bedrijfsnieuws over De lichte van de het Kader (LGSF) Bouw van het Maataanwijzing Staal  0

 

LGSF en Ontwerp

In het laatste decennium, wordt de bouw die licht maatstaal gebruiken meer en meer populair. De ontwikkelde landen zoals de V.S., Australië, NZ, Canada, en het Verenigd Koninkrijk hebben reeds dit concept goedgekeurd. Dit concept is ook onlangs populair in ontwikkelingslanden geworden. Begrijp wat LGSF zo uniek maakt.

In een licht staalkader, wordt het ontwerp voorbereid en de structuur wordt offsite geconstrueerd. Dan wordt het assembleren gedaan ter plaatse voor muren, bakstenen, en dak.

Het gebruikte staal is cold-formed in deze methode. Geen hitte wordt gebruikt. Dit vaardigt lichtgewicht en met grote trekspanning sterktestaalplaten uit.

LGSF-de gebouwen verlenen een ruime waaier van de diensten die Ontwerp, het Detailleren, ontwikkeling, Beheer, en Binnenlandse oplossingen omvat. Het hoogtepunt van het LGSF-systeem is zijn bevestiging met de bouw van normen en esthetisch eindig aan zowel het binnenland als buitenkanten van het gebouw.

LGSF is een absoluut ontwerpsysteem voor een serie van structuren.

Flexibele Structuur

LGSF wordt eerst vervaardigd en dan bekleed met het droge afdekken aan beide kanten om een load-bearing muur te vormen. De bouw met staal volgt het systeem van het platformkader van de woningbouw. Het kan van aan om het even welke vorm de contouren aangeven en kan aan bekleed en met een uitgebreide serie van materialen geïsoleerd.

Het is gemakkelijk om deze bouw te wijzigen of te veranderen op om het even welk punt. Er is een grote waaier van systemen en producten die zich op dit type van bouw richten.

Elke configuratie die wordt geconstrueerd wordt gesteund door absoluut ontwerp en nauwkeurig onderzoek. Alle seismische, windladingen, dode ladingen en de levende ladingen worden in acht genomen terwijl het ontwerpen.

  1. Het absolute ontwerp is vanaf Internationale en Indische normen.
  2. Volledige file van al tekeningen, het tellen, assemblage, en de bouw.
  3. Deze structuren zijn volledig elastisch en kunnen vanaf ontwerp worden gewijzigd.

Tijdspaarder

Vergeet over huisbouw die 4-6 maanden vergt. De bouw van een huis binnen 15 dagen is uitvoerbaar met dit nieuwe systeem. Zeker, beïnvloedt dit de industrie en de tarifering. LGSF-de Gebouwen zijn 100% op maat gemaakt, esthetisch, stevig en milieuvriendelijk met intrinsieke duurzaamheid.

Deze deskundigheid van staat van kunst resulteert in sneller productie en bouw van gebouwen. Het gebruikt de steunpilaarkracht van staal met grote trekspanning, staat het lichte het kadersysteem van het maatstaal voor talrijke toepassingen in de commerciële en woonsectoren toe.

Groeiende Goedkeuring

Onlangs, maken de lage kosten van LGSF, de kracht, de stabiliteit, de ontwerpflexibiliteit, het aanpassingsvermogen, en de rekupereerbare aard het meer gewild en aanvaardbaar in de markt voor een opzettend aantal op bouw betrekking hebbende ondernemingen. Dit nieuwe concept wordt gehanteerd in luchthaventerminals, kleinhandelswandelgalerijen, metro posten, zelfs woonhuizen.

Nauwkeurigheid

LGSF-de bouw is enorm nauwkeurig. De lichte Staalkaders laat een hoge graad van nauwkeurigheid van de bouw van afmetingen toe. Aangezien LGSF ontworpen en gerolde computer is, is de toelaatbare tolerantie microscopisch die een prachtig gebouw elke keer verzekert.

Vandaar, LGSF-zijn de gebouwen nauwkeurig en snel. LGSF kan als bekende die bouwtechnologie bij de relevante ontwikkeling wordt gebaseerd en technologie worden gecategoriseerd, vergemakkelijken de mechanisatie van productievooruitgang en het hoge nauwkeurigheidsmateriaal vervaardiging van kadervorm met maximaal 1 mm nauwkeurigheids.

Een fusie van grotere kwaliteit voerde energie op en de ontwerpelasticiteit, LGSF blijkt bijzonder nauwkeurig te zijn, inderdaad makend tot het een benijdenswaardige bouwtechnologie.

Geen Vertragingen Toe te schrijven aan Weer

LGSF heeft geen het uitdrogen periode in nat weer dat in geen vertragingen resulteert. Dit maakt bouwwerkzaamheid sneller. Er zijn geen kansen van vertraging toe te schrijven aan een tekort aan arbeidskrachten of tekort aan materiaal.

Groene Bouw

Het lichte kader van het maatstaal is milieuvriendelijke bouw op de volgende manieren:

  1. Het neemt 68% minder energie in de bouw van de lichte huizen van het maatstaal.
  2. Er is een vermindering van afval toe te schrijven aan de nauwkeurigheid van LGSF aangezien het kader zeer nauwkeurig vooraf en voorbereidingen getroffen is.
  3. LGSF-het afval is rekupereerbare 100%.
  4. LGSF-de methode kan 25% van gerecycleerd staal in bouw gebruiken. U kunt 8-9 van het autoéénjarigen staal in bouw gebruiken.

Bescherming tegen Natuurlijke Rampen

De lichte staalhuizen zijn lichte gewogen en één van de grootste voordelen die de bouw van het staalkader is gebruiken bescherming tegen natuurlijke rampen zoals een aardbeving. De staalbouw is onontvlambaar zodat vermindert het verlies toe te schrijven aan brand.

Rendabel

Het staal is duur in begin maar het geeft duurzame voordelen. De staalprijzen zijn regelmatig. Er is geen vrees voor insecten. U kunt wijzigingen maken aan uw huis later aan lagere kosten. LGSF is de investering op lange termijn voor uw huis.

Omslag omhoog

Hoewel hebben van veel voordelen, bouwberoeps in het gebruiken van het lichte kader van het maatstaal nog aarzelend is. Een LGSF construeerde huis duurt lang, vereist minder onderhoud en verstrekt de bouw van uitstekende kwaliteit. De LGSF-bouw is niet alleen lichtgewicht maar ook milieuvriendelijk.